Påskledigt

Nu är vi i Vilhelmina hos min pappa. Så härligt med några dagars ledighet, det behövdes verkligen nu efter en kämpig och hektisk vecka på jobbet.

Resan med bil gick bra trots att den tog 7 timmar. Vi gjorde bara ett stopp för toalettbesök. Många blir förvånade när jag svarar att jag inte blivit mer kissnödig än normalt, vet inte om det hör till ovanligheterna vid min graviditetsvecka (24). Men det är väldigt skönt att än så länge slippa gå upp på nätterna. Kommer garanterat att få göra det sedan när magen blivit större.

I måndags var vi hos barnmorskan. Vi fick lyssna på Kottens hjärtljud och det låter verkligen som en galopperande häst som mina vänner beskrivit det som. Så häftigt! ❤️ 140 slag per minut, alltså inom normalintervallet.

Vi är nu inbokade på fyra föräldragruppsträffar i maj och juni. Längtar! Ska bli kul att träffa andra blivande förstagångsföräldrar och prata om allt möjligt.

Barnmorskan tipsade mig om att börja med järntabletter utöver mina vanliga graviditetsvitaminer varannan eller var tredje dag. Niclas har några över från Blodcentralen (vi är blodgivare båda två) som jag tänkte ta framöver. Började med första dosen idag. Nu gäller det bara att komma ihåg att ta nästa om tre dagar… Hur ställer man en sådan påminnelse på telefonen?

Kanonväder och mycket snö i Vilhelmina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s