En liten skatt

Ligger i sängen och kan inte somna om efter att ha varit uppe på toaletten. Är det nu kisseriet börjar tro? Klockan är strax efter 05.00.

Kotten bökar runt i magen mest hela tiden numera, oavsett tid på dygnet. Det är underligt att det liksom inte känns mer (gör ont) egentligen. Men han eller hon är ju ”bara” cirka 21 cm lång ännu och väger ungefär 665 gram. De onda sparkarna på revbenen kommer nog långt senare i graviditeten.

Min mage är inte särskilt stor. Många tycker om att kommentera just det, utan att veta vilken vecka jag är i. Finns många ”experter” där ute vill jag lova. Själv vet jag inte vad som är normalt för att vara i vecka 25 – om det ens existerar. Alla graviditeter är olika och jag älskar min som än så länge är helt fantastisk! Kotten verkar må bra (vilket är det viktigaste) och även jag mår hur bra som helst. Kan inte vara mer nöjd än såhär! Väger nu 5 kilo mer än min normalvikt. Jag följer kurvan enligt min barnmorska.

Nu är det mindre än en månad till bröllop. Stressen börjar smyga sig på, vi har nämligen mycket praktiskt kvar att fixa med. Men gifta blir vi i alla fall! Hindersprövningen är godkänd, vigselförrättare bokad och ringen är klar. En klänning har jag också. Resten löser sig! Vi längtar väldigt mycket tills dagen är här ❤️

Påsken i Vilhelmina var mysig men också över i ett nafs. Den sista dagen hittade vi en liten skatt i min mammas förråd hos min morbror: en full kartong med mina gamla bebiskläder. Den fick följa med till Falun. Så nu har vi nästan en komplett garderob till vår son eller dotter. En väldigt rosa sådan 😉 Men jag kommer faktiskt klä mitt barn i rosa oavsett kön, i alla fall när han eller hon är liten och ändå växer ur alla storlekar så fort.

  Nytvättade minikläder ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s