Första natten i huset

Efter två helger med x antal flyttlass (glömde räkna) bor vi nu äntligen i huset. Det gick fort och smidigt att flytta allt men att packa ner och upp tar så himla lång tid! Det känns i alla fall skönt att allt finns på plats. Nu är det ”bara” att ta saker lite när man orkar. Helt galet vad mycket prylar vi har. Är glad att vi flyttar från en lägenhet på 2rok till hus på 5rok.

Vilken känsla att få vakna upp i sitt eget hus! Andra morgonen här nu. Tyst och lugnt till skillnad från igår då en massa karlar stormade in i vårt sovrum vid halv nio. Jag var förberedd på detta, men inte min blivande man som blev väckt av sina kompisar och kidnappad på sin egen svensexa. Haha, bland det roligaste jag varit med om. Ett riktigt fint och knasigt minne från första morgonen i huset.

Bara 13 dagar kvar till bröllop nu. Nerverna börjar göra sig lite påminda. Men annars är jag förvånansvärt lugn mot vad jag trodde att jag skulle vara. Allt kommer bli så bra! Jag fokuserar på den sparkande lille krabaten i min mage i första hand och det är allra viktigast.

Solen skiner in i sovrummet denna underbara morgon!

En reaktion på ”Första natten i huset

  1. Vad spännande!

    Passa på att rensa bland alla prylar nu när ni flyttat. Det är skönt att skänka bort saker som man inte längre har användning för. Jag rensar ständigt hemma och går igenom allt. Rena terapin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s