Pojke eller flicka?

Vi vet ju inte könet på Kotten. Det får bli en överraskning under förlossningen. Jag längtar så mycket dit! Att inte veta är väldigt spännande och för mig känns det lättare rent mentalt att ha någonting att vara nyfiken över när värkarna sätter igång på allvar. Det kommer nog få mig att fokusera och se målet framför mig: mitt (förhoppningsvis) friska barn upp på bröstet efter en lagom lång och komplikationsfri förlossning. Gråter av bara tanken. Det känns så stort!

Har sökt lite på nätet om olika myter kring pojke/flicka-graviditet. Det är mycket som tyder på att jag bär på vår lilla son. Min mage är en typisk pojkmage (pekar bara rakt fram, bakifrån syns det inte att jag är gravid), jag har inte mått det minsta illa under graviditeten, Kottens hjärtslag per minut överstiger inte 150. Med en flicka sägs det vara tvärtom. Vi får se! Jag har trott på en pojke hela tiden och Niclas en flicka.

Det enda som säger emot alla pojk-myter är att jag är mer sugen på sött än salt och surt. Men det var så innan jag blev gravid också. Har alltid tyckt om socker. Men självklart försöker jag äta så allsidigt som möjligt just nu!

Alla tester har sett bra ut hos barnmorskan. Jag ökar lagom i vikt, mitt blodtryck är normalt, jag har bra blodvärde och blodsocker. Magen växer som den ska. Känns så tryggt att veta ❤️

På måndag ska vi på vår andra föräldragruppsträff. Det var väldigt roligt senast, så jag ser framemot nästa. Kul att träffa andra par som väntar barn ungefär samtidigt som oss. Kommer nog ha mycket att prata om! Förhoppningsvis blir man goda vänner med vissa och håller kontakten även efter barnens ankomster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s