4 kg och klädfynd

Ellen är nu 7 veckor och 5 dagar gammal. När hon blir två månader den 24 september tänker jag gå över till att ange hennes ålder i månader och inte veckor. Det blir automatiskt att man fortsätter prata i veckor efter graviditeten. Men nu börjar det bli lite klurigt att hålla reda på, haha. Det är ju så mycket annat som händer. När jag var gravid kunde jag fokusera enbart på det.

Igår var vi till BVC för att väga och mäta henne. Det var två veckor sen sist och jag har minsann märkt stor skillnad på hur tung hon känns och att hennes kläder i storlek 44 börjar bli lite korta. Jag och Niclas brukar alltid gissa hennes vikt innan men båda hade fel (jag gissade på 3835 gram och Niclas på 3950). Hon väger 4035 gram nu och är 54,5 cm lång!

Är så himla glad att amningen fungerar så bra. Hon börjar bli go och rund om kinderna nu. Äntligen är det dags att plocka fram alla kläder i storlek 50/56 som vi har mängder av. Fyndade faktiskt jättefina kläder till henne via en annons på Facebook igår, 18 plagg för 50 kr. Det är liksom inte ens 3 kr per plagg (!). Kunde inte låta bli, det är ju liksom nästan gratis. Och kläderna var jättefina, hela och rena. Begagnade barnkläder är det allra bästa. Är riktigt nöjd!

 50 kr för allt detta! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s