Träff med mormor

Nu är vi, jag och min familj (!), äntligen uppe i Vilhelmina. Resan gick kanonbra och första natten hos pappa/morfar likaså. Ellen sover fortfarande i sitt babynest vilket jag tror hon tycker känns tryggt, men dessvärre börjar hon bli lite för lång för det nu. Med stora rejäla kliv gick det fort från blöjstorleken 2 och storlek 50 till nuvarande 3 och 56. Hon har gått upp i vikt rejält under de senaste veckorna och följer nu ”medelkurvan” på viktdiagrammet istället för den undre. Häftigt! Det går så fort nu. Hann liksom aldrig med. På lördag blir hon 3 månader, vikten ligger på cirka 5,3 kg och hon är nog runt 58 cm lång.

Ellen träffade sin mormor för första gången i fredags, den 16 oktober. Det var ett magiskt ögonblick. Min mamma är så sjuk och har svårt att uttrycka sig. Men när hon såg sitt barnbarn sprack hon upp i världens leende. Kommer minnas det så länge jag lever!

 
3 generationer.

Vi var till simhallen en sväng samma dag och badade med Ellen för första gången. Jag var jättenervös innan, men det gick så bra! Vi var där med våra kompisar som hjälpte till och stöttade. Så skönt. Ellen älskade att vara i vattnet så vi ska dit igen på fredag 😉

Igår, 18 oktober, satt Ellen och sträckte upp händerna i babysittern. Då började jag fjanta mig, härmade henne med en ”händerna upp i luften”-dans samtidigt som jag sjöng ”put your hands up in the air”. Till svar fick jag det ljuvligaste bebisskrattet jag någonsin hört ❤️ I hennes morfars kök, i min gamla babysitter. Underbart!

Idag ska Ellen träffa sin gammelmorbror!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s