Älskade bärsjal

Vet seriöst inte vad jag hade gjort utan min fantastiska bärsjal som jag fick i present (eller fick ärva) av min bästa Vilhelmina-vän Shiromi. Stella älskar den. Varje gång hon är övertrött somnar hon direkt när hon blir buren i den. När jag är ensam med barnen kan jag läsa saga och natta Ellen medan Stella sitter lugn och nöjd i sjalen. Den har verkligen räddat min vardag (mitt liv!) känns det som. Den absolut bästa presenten jag och Stella fått sedan hon föddes.

Det är så skönt och mysigt att bära henne nära och samtidigt ha händerna fria för annat. Det händer att jag bär henne i flera timmar medan hon sover… Varmt och gosigt blir det minsann. Och det känns väldigt ergonomiskt att bära i sjal. Ryggen mår finfint. Att lära sig knyta den gick faktiskt ganska fort! Finns väl en uppsjö av olika sätt att knyta men jag/vi är nöjda med den ”klassiska” knytningen. Finns ingen anledning att be fler hjärnceller att jobba just nu 😂 Annars är det toppen att kika på YouTube-klipp.


Bilden är från i fredags 27 september när jag gick till Öppna förskolan på Stefansgården för första gången med båda flickorna ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s