Nytt utseende

Hej! Jag upptäckte att min blogg började se lite skum ut (helt andra färger och rubriker), så jag loggade in på mitt konto och fick svaret att det tema jag använde hade tagits bort. Så nu testar jag ett nytt. Förr i tiden kodade jag ju mina egna hemsidor men nu finns ingen tid eller ork för det. Då är det ju ypperligt med gratisalternativ. Det tråkiga är bara att behöva stå ut med reklam men det hamnar i slutet av inläggen så jag tycker inte att det stör jättemycket.

Nåväl! Nu har jag snart semester. Trist nog inleddes helgen innan min sista arbetsvecka med en rejäl förkylning, så nu har jag varit hemma och sjuk i två dagar. Men jag hoppas att jag kan jobba åtminstone torsdag och fredag så jag hinner få lite semester-feeling samt säga hejdå till kollegorna. Dock ska ju minsta lilla symtom tas på allvar just nu och jag har haft både halsont och lite förhöjd temp (38.3 som mest), snuva och hosta. Men förloppet har varit snabbt och övergående så förhoppningsvis är det inte Covid-19 jag drabbats av.

Stella fyller ett år om bara sex dagar och Ellen räknar ner dagarna på sina fingrar nu (tio dagar kvar för henne). Hoppas att de slipper vara sjuka på sina födelsedagar!

Nu kryper Stella för fullt överallt och ställer sig upp på tå mot diverse möblemang. Då blir hon en lång bebis! Med långa armar och nyfikna små händer… Vreden på spisen är väldigt roliga till exempel. Nu har vi fullt upp med att ständigt hålla koll på henne. Jag tror dock att det kommer dröja innan hon tar sina första steg eftersom hon varit lite sen motoriskt jämfört med storasyster (som gick när hon var 13 månader gammal). Men det gör ju verkligen ingenting ❤️

Underbara lilla älskling som börjar bli stor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s